Nyt udefra
 - 15.06.16

Danmark på spil på Folkemødet

Under Signe Moldes skarpe ledelse inviterer kampagnen På forkant til en omgang Danmarkspillet og en diskussion om Danmarks fremtid. Mød bl.a. erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, KL's formand Martin Damm og Realdanias administrerende direktør Jesper Nygård.

Folkemødet
På forkant er en kampagne, der skal hjælpe kommunerne uden for de store byer med at sætte gang i en positiv tilpasning, omstilling og udvikling. På Folkemødet inviterer kampagnen til Danmarkspillet og en diskussion om Danmarks fremtid.

Affolkning og tab af arbejdspladser er en virkelighed, som mange kommuner står midt i, men hvordan vender vi den negative spiral til en positiv udvikling for hele landet? Det er afsæt, når kampagnen På forkant inviterer til diskussion og Danmarksspillet på Folkemødet.

Mød blandt andre:

  • Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen,
  • Formand for KL Martin Damm
  • Realdanias adm. direktør Jesper Nygård
  • Thisteds og Lollands borgmestre Lene Kjelgaard Jensen og Holger Schou
  • Bornholmsk erhvervskvinde Trine Richter, Green Solution House

Kom og vær med til en formiddag med spil, diskussion og løsningsforslag. Og hvor vi sammen med repræsentanter fra stat, kommune, civilsamfund og erhvervsliv lader visionerne møde praktikken.

Terningerne kastes fredag den 17. juni kl. 10.15-11 på F2 KL - ved Allinge Røgeri/Bibliotek.

Kommuner På forkant
På forkant er en kampagne, der skal hjælpe kommunerne uden for de store byer med at sætte gang i en positiv tilpasning, omstilling og udvikling. Ved at støtte 26 langsigtede strategiprojekter skaber kampagnen et laboratorium, der udvikler nye metoder, viden, erfaringer og netværk.

Læs om kampagnen her


Oversigtskort